Svenska Whippetklubbens utställning Mariefred 070728

Idag har vi varit i Mariefred på en inofficiell utställning. För dom som inte vet så är denna helg årets höjdpunkt för utställningsintresserade vinthundsmänniskor. Det kommer hundar och folk överallt ifrån och det är alltid en drös hundar anmälda. Domare var Mrs Jackie White (GB) och konkurrensen var stenhård. I Briams klass var det endast 25 st anmälda. Totalt var det 106 hanar anmälda. Räknar man bort hanvalparna så var det kanske 80 st som vi konkurrerade med.
 Det slutade med att Briam vann öppenklassen och kom 2:a bästa hane. Helt otroligt! Slagen av en norsk hane. 
Det är något med engelska damer och Briam. Han blev BIM junior för Mrs Patsy Gilmour, knl Dumbriton i Tammsvik 2005. Senare det året så blev han BIM unghund för Mrs Eva Yacoby, knl Cobyco och nu det här...


image137
Min bäbis =)

Kritiken:
Masculine head. Correct neck flowing into good shoulders. Good fill of front. Correct bone and feet. Deep brisket. Good spring of rib. Good quarters.
Moved well.
Mrs Jackie White


Här är 2 bilder från BH-lineup:en

image135

image136

Foto: Mai Fernqvist

Det gick mycket bättre än jag ens hade vågat hoppas på...

ytterligare några bilder som Inga-Karin (Åbrinkens) har tagit...


image141

image143
Bästa hane line up

vi passade på att ta "familjebilder"

Whilma, Azzar, Briam o Whaya

I väntan på bedömning på söndagen. Briam låg och relaxade en stund i solen. Han är så cool den hunden. Det finns inget som kan rubba honom. Stabilare psyke är svårt att få tag på. Bäst av allt, han är alltid glad och uppåt samtidigt som han kan ta de så lugnt att man knappt märker att man har en hund med sig. Jag är så glad över att just han föddes när jag skulle ha en valp! En sån här hund får man bara en gång i sitt liv tror jag och vi ska ta vara på varje dag tillsammans!
Ha de gott allihop!!

Bilder från mobilen 070721

Först en bild från min stenåldersmobil, det är en enorm skillnad på kvalitet...
image131

Resten är tagna med min nya mobil...

image132

image133

RSS 2.0