Jag vet att jag inte gör det här tillräckligt ofta...

Tiden går fort när man har roligt. Jag har skrivit sista tentan för vårterminen och har haft värsta tentaångesten. Mest för att jag inte satte mig och plugga utan gjorde allt annat som var roligare. Vädret var ju sååå fint i slutet av maj och början av juni så det fanns mycket som var roligare =) trots det så fick jag tillbaka den med VG i betyg =))

Under tiden har jag varit hundvakt åt en whippet-tik ett par dagar när hennes matte var på Solvalla. Det var kul för Briam att ha en tjej som sällskap hon kunde dessutom matcha honom i sprint. Jag har lite svårt att hänga med honom så att ha Lisa, som tiken heter på besök förgyllde bara vår tillvaro ett tag. Bilder kommer längre ner...

Jag har dessutom varit i Tångahed och Uddevalla. Jag besökte Michaela o Nota med familj =) det var så kul att hälsa på där och bo över och tiden gick på tok för fort!! Briam hade the time of his life med 3 brudar att leka med. Även om flatten Ebba inte var så bussugen men det fanns ju 2 till att leva rövare med! Dagen jag skulle åka hem gick vi en promenad som jag aldrig kommer glömma inte för att Briam blev av med en bit av sitt öra utanför den FANTASTISKA naturen. Det var det häftigaste landskap jag har satt mina fötter! Hade det varit varmare och ett ton flygfän hade det kunnat varit en dal i regnskogen! Det trevliga sällskapet under helgen kan man inte klaga på heller men den mesta tiden gick åt till hundutställning. Det gick sådär för Briam. Han var inte i toppform heller men men det hade nog inte hjälpt ändå.

Han körde upp svansen i trav, inte likt honom! Men jag har löst problemet och vi jobbar på det. Det var så att hans matte, jag, tyckte att simträning kanske skulle vara bra... men det tillsammans med hans krock med en stenmur i maj gjorde att han fick en djävulsk träningsvärk med en balanserande svans som resultat. Det är hals och svans som ger dom balans så soppkvasten han hade i baken var helt enkelt i vädret som kompensation för diverse spänningar i fronpartiet. Men det ska vi få ordning på men det kommer ta sin lilla tid. Man får ta det varligt och motionen är satt nästan till noll nu jämfört med hur våra veckor brukar se ut. Det kommer göra att han blir i högre hull för jag kan inte sluta ge honom mat. Det som betonar vår tillvaro just nu är en välavägt lagom är bäst tillvaro. Ja ja vad är väl en bal på slottet?! Han blir bättre och en icke utställningsmänniska skulle inte ens reagera på en ngt hög svansföring.

Nu till bilderna tagna lite nu och då vi börjar med Briam o Lisa









Lisa heter egentligen Zelig Calamari Union. Hon är en go o glad tjej med spring i benen!

Sen har ju Briam fastnat på några bilder sen jag uppdaterade sist...här tiggs det kaka av farfar =)



Här ser han bara allmänt dryg ut...



Här får han syn på sina vänner 4 fotbollsplaner bort... han ser lite för bra ibland...



såhär brukar Briam vara klädd för skogspromenaderna. Ofta med gul reflex runt halsen oxå. Han är en väldigt lydig kille men man vet aldrig och reflexer är en billig försäkring...



Självklart kan han slappa oxå =)

tyvärr har jag inte mer för tillfället men det är den bistra sanningen =)

over n' out

RSS 2.0