Åbrinkenträff...

Idag har vi varit till Hallstahammar brukshundsklubb. Där hade vi en Åbrinkenträff med uppfödaren som bjöd på att pröva på lure o lättare lunch. Mycket trevligt var det. Det var både hel o halvsyskon till Briam där. Jag hade ingen "riktig" kamera med mig utan tog ett par bilder med mobilen.

image210

 ovan: Helsyster Whaya

image211

Whaya igen...

image212

ovan: Halvsyrran Whiola o till höger om henne Whaya igen...

image213

Halvsyster Whissla? tror att det är så hon kallas...

Sen får Inga-Karin stå för resten av bilderna.  Jag återkommer med dem senare...

Over and out

Pengarna rullar iväg

nu har jag anmält till diverse utställningar... I år tar vi det lite lugnt... det brukar låta så varje år men av någon anledning blir det alltid mer än man tänkt sig. Jag ska inte ställa på världsutställnigen, som student får man lära sig att prioritera. Jag har jobbat extra så mycket som jag har fått och kunnat så någon liten tripp blir det.

Den trippen är tänkt till Tånga Hed och då passar Briam o jag på att hälsa på hos Michaela/Nota med familj. Ska bli jättekul! Redan veckan efter börjar jag sommarjobba. Ska jobba 7 veckor på hemtjänsten. Ska bli jättekul! Lite annorlunda med tanke på vad jag har sysslat med tidigare men väldigt lämpligt eftersom jag studerar till sjuksyrra. Som avdankad djurskötare är det väldig skillnad men det kommer gå bra. Jag har varit med o provjobbat 2 dagar för att se om det passar mig och det tycker jag att det gör.

Med anledning av att världsutställningen annordnas i Sverige i år så kommer det bli lite extra speciellt att ställa på ras-specialen och vinthunds-specialen tror jag. Ska bli skitkul!

På lördag är det Åbrinkenträff. Vi ska dit o träffa syskon o halvsyskon. Håll tummarna för fint väder! Briam blir så glad av att träffa uppfödaren, så glad att han nästan kryper ur skinnet. Han blir som en valp igen. Det är så lustigt att se hur hundarna blir precis som små puppisar igen o sådär vrålglada som dom bara blir vid ett kärt gammalt återseende.

Har pratat med Notas matte Michaela idag. Hon o jag har precis samma humor. Det är synd att vi inte bor närmare det hade varit kul att kunna umgås mer än per dator o mobil. Men det får vi ta igen i sommar! Vi är ju whippetfanatiker båda två oxå! Vi har så mycket att prata om så tiden bara rinner iväg. Nu ska jag mejla det sista för idag sen är det sängen som gäller... har hört att det är nyttigt med sömn...

over and out!

RSS 2.0