ny bild på Nota =)

image191

Söta tjejen!


Nu så!

Nu har det nya året och allt vad det innebär kommit. Det med besked!

NOTA har börjat löpa!!!

Jag har börjat på högskolan... Lite annorlunda mot vad jag är van vid men det ska nog gå bra... Jag har ju Briam att motionera och aktivera så ett träningskort på det här så har jag att göra.

Notas löp innebär eventuellt tillökning i min och Briams lilla flock. Det är helt klart dags att han har en annan whippet att springa med (jag hinner lixom inte ikapp, även om vi har mycket kul) en son efter honom är ju det ultimata för min del. Vad Briam tycker är nästan oväsentligt... Han kommer nog tycka att det är kul när parveln har vuxit till sig lite. Han är himla go och överseende med valpar. Jätteskönt men när han fattar att den ska stanna hos oss då kommer han nog gömma sina bästa leksaker och vilja sitta helst under skinnet på mig... inget jag stör mig nå vidare på. Mina förhoppningar är att Briam x Nota kan ge mig en liten mini-Briam. Till sättet hoppas jag. Det exteriöra kommer lite längre ner på listan och får betraktas som en guldstjärna i marginalen. Men psyket och hälsan delar nog första platsen...

Att vara lagom på alla vis är bäst...

Nu blev det på detta viset. Min nästa hund blir kanske en mini-Briam... Drömmen om en tik finns fortfarande men jag vill inte skaffa mer problem än jag kan lösa på egen hand... Som student lever man fattigt och trångt... men jag ska jobba en massa extra på helgerna så jag har råd med hund/ar och ekonomin avgör hur många utställningar det blir. Någon måste jag ju åka på känner jag men det där sista certet verkar svårfångat.
 Jag har tänkt mycket på Whippet Race nu eftersom det finns ganska nära till hands och Briam behöver en springmerit till sitt Trippelpris! Så det är målet för i år. Att avsluta Trippeln vi började på... Å springa kan han =)

Inga bilder att lägga till idag... men det kommer vill jag lova =)

Nytt år, nya bilder...

image189

Jag har underbara farföräldrar som gärna stoppar i Briam en o annan (läs minst 10 st) kaka.
Köpta havreflarn är hans passion... numer heter dom Briamkakor / hundkex på deras inköpslista =)

image190

Jag lyckades få en bild på vår tillfälliga besökare, snön... tyvärr inte så långvarig men den kan ju komma
tillbaka ytterliggare en sväng. Vintern är ju inte slut än =)


RSS 2.0