Uddevalla+Sjuntorp

I helgen var jag o Briam ner till Uddevalla och hälsade på hos Notas Crew (Michaela o Martin+gänget). På lördagen ställde jag Briam i Sjuntorp på SvVk-västras utställning. Briam kom 2:a i öppenklassen med CK och placerade sig som BH-R... Helgen gick lika fort som dom brukar och detta var 3:e helgen i rad som vi ställde och Briam tyckte att det var lika kul som vanligt. Michaela bjöd på kalops på kvällen efter utställningen och den var som dom uttrycker det "gör go" =) efter lite öl och kortspel och diverse andra aktiviteter var klockan 6 på söndag morgonen.... tur att jag skulle åka hem på måndagen. Som vanligt mådde jag som jag förtjänade och blev människa igen framåt kl 18 på kvällen.

På vägen hem stannade jag till hos min far och hans sambo (Greypaws) på kaffe och hundsnack. Jag åkte därifrån med en rådjursklöv och fast besluten att börja träna viltspår igen med målet att starta i öppenklass då anlagsprovet redan är avklarat sedan 2 år tillbaka. Det är morgondagens aktivitet... klöven och blodet tinar som bäst i kylen och det ska bli så kul att köra igång igen. Briam verkligen att vara på hugget men jag ska ta det från scratch eftersom jag inte har lagt spåren åt honom förut så är det min tur att lära mig något nytt. Att han kan och vet vad han gör har jag kvitto på nu är det min tur att gnugga mina små grå....

Veckans Sille rapport går som vanligt att följa på Magic Colours hemsida (www.magiccolour.se) hon fortsätter att jäsa sina bullar =) och ligger drygt 2 veckor efter Nota i sin dräktighet och det ska bli såååååå spännande!!

Nu ska jag fixa blodflaskan så jag kan skvätta imorgon...

Over and out...

Vingåker & Småland

I helgen var det utställning i Vingåker. Det var en inofficiell whippetklubben-utställning med ca 120 anmälda.
Briam kom 5:a i sin klass med en fin kritik. Jag har fått lite bilder av Peter och Jeannette från både Vingåker och från vårt besök i Småland. Varsågoda:



Carla (Airescot Scented Silver) och Briam på fältet i Småland när vi var på besök hos Peter och Jeannette
( www.magiccolour.se )



Briam och hans fjälla Sille (Magic Colour Scented Silhouette) nästan 3 veckor efter deras date =)



Smålandsgänget betar lite gräs och vilar upp sig lite inför en sprintrunda till



Briam och Sille spanar medan Carla och Diba äter lite gräs. Det gäller att passa på innan snön kommer =)



Här får Sille visa upp sin snart 4-veckors mage. Hon visar alla tecken på dräktighet =)



Briam i Vingåker

Vi tar nya tag nästa helg då vi ska till Sjuntorp på SvVkv:s utställning. Förra årets kallaste utställning... Den här gången laddar jag upp med extra tröja åt mig och täcke åt Briam.

För mer information om Briam+Sille valpar titta in hos www.magiccolour.se

081103

Den här helgen var jag, syrran o Briam ner till Växjö på utställning. För att slippa åka ner mitt i natten så övernattade vi hos Peter och Jeannette( www.magiccolour.se ) i deras fritidshus i Småland. Mer perfekt ställe att bo på finns nog inte. Världens finaste utsikt över en sjö, i princip inga grannar och skog runt om. Jag var lite orolig innan för att Briam skulle bli stissig eftersom vi var på besök hos hans fästmö, som senast de sågs var det parning som gällde men han var precis som vanligt. Han konstaterade bara att hon inte löpte och kollade lite snabbt att ingen av de andra 3 tikarna löpte. Vi gick en rask promenad innan solen gick ner och sen relaxade hundarna hela kvällen.



När vi drack kaffe så kom det en ekorre springandes utanför på trädäcket... hundarna blev lite uppspelta.


Utställningen gick sådär... en slät etta. Utställningsringen var liten... det minsta jag har varit med om men golvet var bra. Vägen hem var det jävligaste jag har varit med om... först åkte vi till Tingsryd för jag ville till Börjes och titta på ett par vinterkängor. När vi kom fram så var det stängt för på söndagar sover hela Tingsryd. Vi tog en sväng förbi Kalvsvik och hälsade på en bekant lite snabbt och sedan styrde vi kosan hemåt. På vägen hem så kom vi i god fart genom Jönköping och så började den otroligt långa uppförsbacken... där var det milslång bilkö pga vägbygge. Det var en mil kö framåt och efter en stund var det en mil kö bakåt. Min vänsterfot somnade i kön. Det här är enda gången jag har önskat mig en automatlåda i bilen. I de 2 längsta timmarna i mitt liv så rullade kön framåt ett par meter var 20:e minut. Det tog oss 2 timmar att köra 1,1mil till den närmaste avfarten mot Ödeshög. Jag går snabbare än det! I stort en lyckad helg med trevligt sällskap. Nu har jag ställt i Växjö så nu behöver jag inte göra det mer...

Tack o hej!

RSS 2.0